AUGUSTUS ergens op de vlakte

"AUGUSTUS ergens op de vlakte" speelt zich af in augustus, ergens op de vlaktes van het uitgestrekte Oklahoma van vandaag. Het vertelt het verhaal van de familie Weston. Een familie intelligente, gevoelige mensen met een beangstigende gave om elkaar het leven absoluut onmogelijk te maken. Wanneer de vader des huizes plots spoorloos verdwijnt, verzamelt de familie zich in het ouderlijke huis om elkaar te steunen en meteen ook kapot te maken.

Dit toneelstuk is een vlijmscherpe analyse over  hoe de babyboomers er weliswaar zelf op materieel vlak op vooruit zijn gegaan, maar ze verder dan het eigenbelang niet gekomen zijn.

Wie zich het toneelstuk en film "Festen" van Thomas Vinterberg herinnert, zal een ware "déjà vu" beleven.

Het theaterstuk August: Osage County van de Amerikaanse toneelauteur Tracy Letts dateert van 2007. Het won een jaar later de befaamde Pulitzerprijs, wordt sindsdien wereldwijd opgevoerd, en werd ook verfilmd met o.a Meryl Streep en Julia Roberts.

Laat ons weten dat je komt via het Facebook event.

 

Regie:
Hans Royaards

Cast:
Karel Daerden, Fabienne Timmermans, Evi Colson, Didier Winants, Kristl Tomsin, Christel Albert, Kris Corswarem, Sinne Baeten, Rik Scheepers, An Darcis, Daniel Luyck, Lore Moors en Julien Swennen

Opvoeringsdata:
30 november - 1 - 2 - 3 - 6 - 7 - 8 december 2018
Telkens om 20.30uur stipt!

Tickets:
Onze tickets werken volgens het principe van ‘vrije zitplaatsen’.