Back to All Events

Top Dogs - U. Widmer


Met "Top Dogs" van Urs Widmer knipoogt het TNT naar een steeds meer voorkomend fenomeen...

Topmanagers die tot voor kort onaantastbaar schenen, maar die nu plots ontslagen worden omdat hun onderneming geherstructureerd of gewoon gesloten wordt.  De personages in TOP DOGS behoren dus wel degelijk tot een nieuwe maatschappelijke klasse!

Als gewezen topmanagers, worden ze opgevangen door het outplacementbureau 'NCC' waar ze optimale ondersteuning verwachten om hun carrière in een ander bedrijf verder te kunnen zetten. Ze delen samen in hun verdriet, hun frustraties, hun woede en hun stukgelopen levens. Langzaam vallen de maskers af…

De acteurs van TNT kruipen niet alleen in de huid van deze topmanagers en hun partners, maar ook in die van consulentes, psychologen, … "you name it"!
Wat u, ons publiek, te zien krijgt is een opeenvolging van realistische, komische en bij momenten hilarische scènes uit het leven van gewezen topmanagers of "Top Dogs" binnen de bitterzoete omarming van een "outplacement"!

Treden voor u op:
Karel Baillieux, Nelle Baillieux, Kris Corswarem,Fabienne Timmermans, Kristl Tomsin,Johan Tomsin, Didier Winants en Olivier Wouters.

In een regie van:
Christel Albert

Earlier Event: November 21
Gif - L. Vekemans
Later Event: November 20
Paniek Op De Planken - R. Abbott