Nov
22
to Dec 7

Cloaca - M. Goos

Wanneer Pieter, een kunstminnende stadsbeambte, moeilijkheden op zijn werk krijgt denkt hij dat zijn oude studiemakkers hem wel eens zouden kunnen helpen. De boezemvrienden van toen hebben echter elk zowat hun eigen problemen …

Jacky, de grenzeloos ambitieuze minister-in-spe, is net door zijn vrouw het huis uitgezet en logeert tijdelijk dan maar bij Pieter. Tom, een aan lager wal geraakte advocaat, wil Pieter wel helpen, maar verkeert het merendeel van de tijd in hogere sferen door zijn drugsverslaving.

Maarten, een zelfverklaarde topregisseur, kampt dan weer met zijn mannelijkheid - of het gebrek eraan - en staat op de rand van zin zoveelste would-be doorbraak…

De drie vrienden zijn echter vastberaden om Pieter met raad en daad bij te staan.

Wat volgt is een intrige waaruit blijkt dat de levens van de mannen op een mislukking zijn uitgedraaid, dat ze zichzelf en elkaar verraden hebben. Corruptie, macht en geldgewin hebben ervoor gezorgd dat er van de mooie vriendschap van weleer niet veel meer overblift dan een levensgrote façade !

Treden voor u op:
Kris Corswarem, Silke Lowet, Nico Mechelmans, Tom Moors, Rik Scheepers en Fabienne Timmermans

In een regie van:
Roel Vanderstukken

View Event →
Apr
13
8:00 PM20:00

Oud Papier - S. Crets

"Oud Papier" brengt het verhaal van Raymond en Rachel, wier samenleven blijkbaar aan elkaar hangt met halve waarheden en hele leugens. Samen met 'hun' huisvriend Lucien, vormen zij een rustige 'ménage à trois'. Ze hangen samen ald oud papier, dat aan elkaar is vastgeklit ... tot een blijkbaar 'uit het niets' opgedoken doodsbrief en een oud dagboek roet in het eten gooien. 

Een tragikomedie van Vlaamse bodem met tal van ingrediënten en een kluwen aan onthullingen, die uw lachspieren op de proef zal stellen.

 

Treden voor u op:
Karel Bailleux, Fabienne Timmermans en Didier Winants

In een regie van:
René Meuwis

View Event →