Back to All Events

Cloaca - M. Goos


Wanneer Pieter, een kunstminnende stadsbeambte, moeilijkheden op zijn werk krijgt denkt hij dat zijn oude studiemakkers hem wel eens zouden kunnen helpen. De boezemvrienden van toen hebben echter elk zowat hun eigen problemen …

Jacky, de grenzeloos ambitieuze minister-in-spe, is net door zijn vrouw het huis uitgezet en logeert tijdelijk dan maar bij Pieter. Tom, een aan lager wal geraakte advocaat, wil Pieter wel helpen, maar verkeert het merendeel van de tijd in hogere sferen door zijn drugsverslaving.

Maarten, een zelfverklaarde topregisseur, kampt dan weer met zijn mannelijkheid - of het gebrek eraan - en staat op de rand van zin zoveelste would-be doorbraak…

De drie vrienden zijn echter vastberaden om Pieter met raad en daad bij te staan.

Wat volgt is een intrige waaruit blijkt dat de levens van de mannen op een mislukking zijn uitgedraaid, dat ze zichzelf en elkaar verraden hebben. Corruptie, macht en geldgewin hebben ervoor gezorgd dat er van de mooie vriendschap van weleer niet veel meer overblift dan een levensgrote façade !

Treden voor u op:
Kris Corswarem, Silke Lowet, Nico Mechelmans, Tom Moors, Rik Scheepers en Fabienne Timmermans

In een regie van:
Roel Vanderstukken

Earlier Event: April 13
Oud Papier - S. Crets