Nov
20
to Dec 5

Paniek Op De Planken - R. Abbott

Maanden repeteren, de laatste repetitiedag, de generale èn de première krijgt u van ons op één avond voorgeschoteld, inclusief commentaar van schrijver en regisseur. Kortom een hilarische avond over hoe het (niet) moet en hoe het had moeten zijn.
TNT! TNT! Boem!

Treden voor u op:
Marijn Carton, Sara Moors, Evi Colson, Tom Moors, Didier Winants, Fabienne Timmermans, Luk De Laat, Olivier Wouters, Johan Tomsin, Nadine Timmermans

In een regie van:
Tom Moors

Cast

View Event →
Apr
24
to May 9

Top Dogs - U. Widmer

Met "Top Dogs" van Urs Widmer knipoogt het TNT naar een steeds meer voorkomend fenomeen...

Topmanagers die tot voor kort onaantastbaar schenen, maar die nu plots ontslagen worden omdat hun onderneming geherstructureerd of gewoon gesloten wordt.  De personages in TOP DOGS behoren dus wel degelijk tot een nieuwe maatschappelijke klasse!

Als gewezen topmanagers, worden ze opgevangen door het outplacementbureau 'NCC' waar ze optimale ondersteuning verwachten om hun carrière in een ander bedrijf verder te kunnen zetten. Ze delen samen in hun verdriet, hun frustraties, hun woede en hun stukgelopen levens. Langzaam vallen de maskers af…

De acteurs van TNT kruipen niet alleen in de huid van deze topmanagers en hun partners, maar ook in die van consulentes, psychologen, … "you name it"!
Wat u, ons publiek, te zien krijgt is een opeenvolging van realistische, komische en bij momenten hilarische scènes uit het leven van gewezen topmanagers of "Top Dogs" binnen de bitterzoete omarming van een "outplacement"!

Treden voor u op:
Karel Baillieux, Nelle Baillieux, Kris Corswarem,Fabienne Timmermans, Kristl Tomsin,Johan Tomsin, Didier Winants en Olivier Wouters.

In een regie van:
Christel Albert

View Event →