Back to All Events

R.A.S.P. (Wllm Shkspr Cmplt) - W. Shakespeare


Deze show zorgt al jaren voor lachsalvo's in Londen. Het begint met Romeo en Julia, het gaat verder met Titus Andronicus, loopt over in Othello, werkt alle komedies die Shakespeare schreef af in drie welgevormde volzinnen, zet vervolgens Macbeth in zijn hemd, haspelt Julius Caesar en Anthony en Cleopatra door elkaar, steekt de draak met Troilus en Cressida, maakt een bokswedstrijd van de historische stukken - waar de tragedie King Lear even in verloren loopt - lacht met de uitgang van Coriol-anus, brengt de 154 sonnetten even ter sprake en besluit met een krankzinnige visie op Hamlet...

…en het leuke is dat je geen bal van Shakespeare moet kennen om het te kunnen volgen.
Een ongelooflijk hilarisch huzarenstukje dat The Reduced Shakespeare Company in 1987 creëerde. U dacht dat Shakespeare zware kost is? Vergeet het, deze Shakespeare is om te gillen en te gieren van het lachen!

There was een taaid dat R.A.S.P . (Royal Academy of Shakespeare Professionnals) de only professional Shakespearecompany was dat alle works from Shakespeare on zijn repertoire had. De company was worldwaaid gekend and had international name en fame. Zij performden in all de theaterzalen in the world.

Treden voor u op:
Gust Nulens, Tom Moors, Didier Winants 

In een regie van:
Wannes Vanderstukken

Earlier Event: November 13
De Feeks Getemd - W. Shakespeare
Later Event: November 13
A Lie Of The Mind - S. Shepard