Back to All Events

Festen – T. Vinterberg


Het toneelstuk "FESTEN" (een tragi-komisch familieverhaal) is naar de gelijknamige en geruchtmakende film van de Deense regisseur, Thomas Vinterberg. Zijn Dogma-95 films trokken internationaal de aandacht en hij werd met prijzen overladen. Vinterberg plaatst heikele onderwerpen als racisme, incest en seksisme in "FESTEN" in het kader van familietradities.

Tijdens een diner ter gelegenheid van de 60e verjaardag van hoteleigenaar en vader Helge Hansen, houdt zoon Christian uiterlijk onbewogen een speech waarin hij een afschuwelijk familiegeheim onthult en rottende familiewonden laat openbarsten…..

Treden voor u op:
Marijn Carton, Guy Béres, Kris Corswarem, Didier Winants, Luk de Laat, Michelle Nivelle, Kim Rigo, Rik Scheepers, Fabienne Timmermans, Nadine Timmermans, Magda Truyers, Pierre Tshikuna Mapumba, Karel Ballieux en Sara Moors. 

In een regie van:
Tom Moors