Back to All Events

Nu Even Wel, Nu Even Niet – M. Goos


Nu Even Wel, Nu Even Niet gaat over vier mannen, vier vrienden die al 20 jaar lang eens per maand samenkomen in hetzelfde restaurant om daar met elkaar te eten, te praten, zeg maar te lullen over niks, zoals één van de vier het zegt.

Sex, voetbal, vrouwen en lang vervlogen illusies passeren de revue. De grote thema's uit het leven zeg maar, allez dat denken zij toch. Al zien hun vrouwen dat misschien enigszins anders … en maar goed ook.

Na de pauze is het tijd voor die vrouwen… de tegenhanger. Een verhaal over vriendschap tussen vrouwen. En dat is op zijn minst even boeiend als de mannenversie, vooral als je al het één en ander hebt vernomen voor de pauze.

Kortom, een hilarisch dubbelluik waarmee TNT zijn 20-jarig jubileum feestelijk inzet. Lachen geblazen met een topcast!

Treden voor u op:
Karel Bailleux, Luk De Laat, Tom Moors, Johan Tomsin, Karolien Sneyers, Nadine Timmermans, Fabienne Timmermans en Magda Truyers

In een regie van:
Didier Winants

Later Event: December 1
Popcorn – Ben Elton