Back to All Events

Vier Zusters


Eerst was er een fotoboek: The Brown Sisters van fotograaf Nicholas Nixon die sinds 1974 elk jaar een foto maakt van zijn vrouw en haar drie zussen. Vier vrouwen die hij jaar na jaar in dezelfde opstelling registreert.  Bladzijde na bladzijde zien we hoe de zussen jarenlang jong blijven en dan plots - op haast één jaar - tegelijk oud geworden zijn.

Vier Zusters, over het leven dat voorbijtrekt.
Marie, Lies, Martha en Vera, de 4 zusters, verhalen flarden uit hun leven in een collage van situaties en herinneringen.
Soms erg herkenbaar, dan weer vreemd en hilarisch. Soms aangrijpend en dan weer komiek. Het begint met de 4 zussen die samen op reis gaan naar Venetië om er champagne te drinken op “de borstkanker” van Marie en het eindigt met de groeipijnen van de jongste, Lies. Daartussen zitten het overlijden van de vader met de noodzakelijke opruim van het ouderlijke huis en nog heel wat andere situaties, die zo uit het leven gegrepen zijn.

Speeldata:
vr 25 nov - za 26 nov - zo 27 nov - ma 28 nov - do 1 dec - vrij 2 dec - za 3 dec

Treden voor u op:
Christel Albert, Fabienne Timmermans, Kristl Tomsin, Magda Truyers

Regie:
Didier Winants

Earlier Event: July 1
Hamlet - W. Shakespeare
Later Event: May 5
Frühlingserwachen