Back to All Events

Drie versies van het leven – Y. RezaDrie versies van het leven is in de eerste plaats een herkenbare, grappige en scherpe komedie. Drie maal worden vier personages gecreëerd op een andere manier en hiervoor wordt dezelfde plot gebruikt. Het is een komedie van de vergissing, die resulteert in een tragikomedie met een menselijke revelatie van wat achter de vergissing schuilgaat.
Het publiek is getuige van een avond vol uitersten bij Sonia en Henri: het melkwegstelsel, kapotte panties, Cha Cha's, appels en carrièreplanning vormen de ingrediënten. Yasmina Reza beschrijft mensen uit de tijd waarin zij leeft. Haar theater is een geestig onderzoek naar onze normen en waarden aan het begin van de 21e eeuw. Hoe moeten mannen en vrouwen met allebei een baan een kind opvoeden? En wat gebeurt er als het met de baan van de een niet zo goed gaat? En hoe gaat het met de liefde als er een kind is?
Yasmina Reza weet als geen ander een boeiend en grappig stuk te bouwen rond een eenvoudige situatie vol dialogen van een wonderbaarlijke intensiteit die een toenemende onderhuidse spanning creëren.
'Drie versies van het leven' is onweerstaanbaar geestig. 

Treden voor u op:
Colette Caubergh, Karel Daerden, Rik Scheepers & Fabienne Timmermans 

In een regie van:
Wannes Vanderstukken

Earlier Event: November 13
A Lie Of The Mind - S. Shepard
Later Event: November 25
Closer – P. Marber