Nov
20
to Dec 5

Ontoereikend Adres – L. Lunari

Drie mannen: een manager, een sergeant en een professor, bevinden zich op één en dezelfde plaats, maar om drie verschillende redenen. Maar waar bevinden ze zich? Heeft iemand misschien het verkeerde adres genoteerd? Nee, toch niet. Het adres blijkt voor alle drie correct te zijn….Komt daar nog bij dat een alarm hen verplicht er de hele nacht te blijven. Ze zitten op elkaars lip. Humoristische dialogen ontwikkelen zich rond de grote thema's leven en dood, predestinatie en ratio, God en athëisme.

Een toevallige (of toch niet zo toevallige?) ontmoeting tussen drie heren, op een onduidelijk, verwarrend adres. Een haast kafkaiaans universum van onzekerheden en misverstanden dat stilaan de dimensie krijgt van de grote metafysische angst.Wie zijn ze? Waar komen ze vandaan? Maar voor alles: waar gaan ze naartoe?

"Ontoereikend adres" is een amusante bijna-thriller van vele lagen, vol magisch-realisme, spitse dialogen, filosofische hoogstandjes en grappen.

Treden voor u op:
Jean-Lou Happart, Rik Scheepers, Geert Somers en Didier Winants

Met actieve deelname van:
Kato Scheepers, Pieter-Jan Vanstraelen, Xander Vanstraelen en Tanguy Winants 

In een regie van:
Inge Liefsoens

View Event →
Jun
27
to Jul 11

Heksenjacht (Kroningsproductie) – A. Miller

In het dorpje Salem ziet de plaatselijke dominee Parris zijn dochter, zijn nichtje Abigail en enkele andere dorpsmeisjes 's nachts dansen in het bos. Als zijn dochter vervolgens in coma raakt, laat Parris een geleerde prediker overkomen, die verstand heeft van Zwarte Kunsten. Om zelf niet van hekserij te worden beschuldigd, laten Abigail en de andere meisjes het overkomen alsof ze betoverd werden door anderen en noemen een reeks namen van onschuldige dorpsbewoners.

De ondergouverneur van de staat stelt een rechtbank in om de gevallen van hekserij te onderzoeken. Ondertussen beschuldigen Abigail en andere dorpsbewoners iedereen die hen op een of andere manier in de weg loopt – zij het zakelijk of in de liefde – van hekserij. Er ontstaat een heuse hetze en een “leugentje om bestwil” leidt tot een massamoord. De ondergouverneur is volledig overtuigd van het bestaan van hekserij en is niet meer in staat de vele argumenten te vatten. Hierdoor worden vele onschuldigen gearresteerd en opgehangen. Onder hen de eerlijke boer en ex-minnaar van Abigail, John Proctor. 

Treden voor u op:
DE MEISJES:
Michele Nivelle, Karolien Rouffart, Kim Rigo, Miet Bynens, Gaële Poncelet, Débora Silva

DE DORPELINGEN:
Tom Moors, Fabienne Timmermans, Philippe Bessemans, Colette Caubergh, François Rosmeulen, Eliane Vrancken, Nadine Timmermans

DE AUTORITEITEN:
Rik Scheepers, Kris Corswarem, Michel Wouters, Luk de Laat, Rik De Mesmaecker, Alex Claesen 

In een regie van:
Roel Vanderstukken

View Event →