Back to All Events

Ontoereikend Adres – L. Lunari


Drie mannen: een manager, een sergeant en een professor, bevinden zich op één en dezelfde plaats, maar om drie verschillende redenen. Maar waar bevinden ze zich? Heeft iemand misschien het verkeerde adres genoteerd? Nee, toch niet. Het adres blijkt voor alle drie correct te zijn….Komt daar nog bij dat een alarm hen verplicht er de hele nacht te blijven. Ze zitten op elkaars lip. Humoristische dialogen ontwikkelen zich rond de grote thema's leven en dood, predestinatie en ratio, God en athëisme.

Een toevallige (of toch niet zo toevallige?) ontmoeting tussen drie heren, op een onduidelijk, verwarrend adres. Een haast kafkaiaans universum van onzekerheden en misverstanden dat stilaan de dimensie krijgt van de grote metafysische angst.Wie zijn ze? Waar komen ze vandaan? Maar voor alles: waar gaan ze naartoe?

"Ontoereikend adres" is een amusante bijna-thriller van vele lagen, vol magisch-realisme, spitse dialogen, filosofische hoogstandjes en grappen.

Treden voor u op:
Jean-Lou Happart, Rik Scheepers, Geert Somers en Didier Winants

Met actieve deelname van:
Kato Scheepers, Pieter-Jan Vanstraelen, Xander Vanstraelen en Tanguy Winants 

In een regie van:
Inge Liefsoens