Back to All Events

Bedrog (Betrayal) – H. Pinter


Een toneelstuk naar het verhaal van Harold Pinter over bedriegen en bedrogen worden. Over onweerstaanbare aantrekkingskracht en het genot en de leugen van het overspel.

Emma, Jerry en Robert spelen een verleidelijk spel waarin ze uiteindelijk hopeloos verdwalen en zichzelf in elkaar verliezen. Bedrog is een passionele reis door de tijd langs situaties en emoties die heel wat toeschouwers zullen herkennen.

2 huwelijken, 3 mensen en 4 buitenechtelijke relaties. In de afgelopen 7 jaar is er veel gebeurd tussen Emma, Robert, en Jerry. Tot nu toe zonder zichtbare gevolgen, maar ieder draagt het verleden als een loden last met zich mee. De eerste scheuren beginnen zich te vormen onder de oppervlakte waar liefde, genot en geluk hand in hand gaan met jaloezie, pijn en bedrog. De tijd heeft hen eindelijk ingehaald.

Bedrog is gebaseerd op waargebeurde feiten. Feiten uit het leven van Harold Pinter zelf. Tussen 1962 en 1969 had hij een verhouding met Joan Bakewell, televisie presentatrice, tijdens zijn rumoerige relatie met actrice Vivien Merchant. Deze affaire vormde de directe aanleiding tot het schrijven van Bedrog.

Treden voor u op:
Kris Corswarem, Fabienne Timmermans, Didier Winants & Tanguy Poncelet

In een regie van:
Michel Wouters